Familiedag 2017

Binnenkort houden wij onze familiedag! Een speciale dag voor jong en oud en een mooie gelegenheid om met zijn allen in een ontspannende en gezellige sfeer bijeen te zijn. De Tatra-club familiedag is een unieke dag voor het hele gezin en dit jaar extra bijzonder door het vieren van ons 40 jarig bestaan.

De jaarlijkse Tatra familiedag zal plaatsvinden op het terrein van de Honden Vereniging Dronten aan de Fazantendreef 20, 8251 JR te Dronten.

We beginnen om 13.00 uur met ontvangst met koffie/thee en een koek. Daarna wordt er een leuke verrassende wandeling voor u uitgezet, waar u met het hele gezin en natuurlijk de hond aan mee kan doen. De dag wordt afgesloten (rond 16.30 uur) met de barbecue (BBQ) met alle Tatra’s aan de riem!

U kunt op deze dag gezellig actief bezig te zijn en samen met je Tatra nieuwe en spannende ervaringen opdoen. Maar lekker relaxen met u Tatra kan ook. Weinig is verplicht en veel mag.

Familiedag Tatraclub 2016Omdat wij het 40 jarig bestaan vieren zal het bestuur een deel van de kosten van de BBQ op zich nemen.

De kosten voor deze dag ( inclusief de BBQ) zijn:

Volwassenen: 7,50 euro

Kind tot 7- 13 jaar: 2,50 euro

Kinderen onder de 7 jaar: gratis

Consumpties zijn verkrijgbaar aan de bar in de kantine en zijn voor eigen rekening.

Zeer Belangrijk!

Wij horen graag voor 10 mei of u aanwezig bent en of u blijft eten en met hoeveel personen u aanwezig wenst te zijn tijdens de BBQ. U kunt ons ook op de hoogte brengen of u dieetwensen heeft. Inschrijven kan via het formulier onderaan.

Bij onvoldoende belangstelling bestaat de kans dat de familiedag wordt afgelast.

Betalingen

Onder vermelding van uw naam en het aantal personen kunt u het totaalbedrag overmaken naar;

Postbank: NL32 INGB 0005 609 245
Ter attentie van; Tatra-Club Owczarek Podhalanski
Gruttoberg 10, 4708 GH Roosendaal

Inschrijven

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.