Clubmatch 2017

We kunnen u het heugelijk feit melden dat we meer dan 20 honden hebben kunnen inschrijven voor de clubmatch van zaterdag 16 september 2017. Wat betekent dat de winnaar van de kampioensclubmatch 2 (CAC) punten toegekend krijgt.

Zaterdag 16 september 2017 organiseert de Tatraclub weer haar jaarlijkse clubmatch. Komt u ook?

Clubmatch Tatraclub

De clubmatch is een belangrijk evenement. Niet alleen kunt u de kampioen Tatra’s in hun klasse extra bewonderen, toch ook om uw bewondering voor de eigen en eigenlijk leukste en liefste Tatra met anderen delen. Want daar gaat het om. De binding met uw hond en de waarde die uw eigenzinnige Tatrahond heeft voor u, uw familie en vrienden. Samen een dag optrekken met andere Tatra liefhebbers en elkaar verhalen vertellen over de opgedane ervaringen met de Tatra kan heel plezierig zijn. En aan het einde van de keuring heeft u een verslag van uw liefste en mooiste Tatra. Kortom wij zullen ons best doen om er voor u een aangename dag van te maken.

De clubmatch is een jaarlijks terugkerende traditie en deze editie krijgt extra glans door ons 40 jarig bestaan. 40 jaar lang heeft onze grote witte vriend een eigen belangenvereniging waar wij ons inzetten om de belangen van de Tatrahond zo goed als mogelijk te vertegenwoordigen. Een woord van dank naar alle voorafgaande bestuursleden, sponsoren en oud-leden van de Tatra-club is wat ons betreft op zijn plaats. Het bestuur spreekt haar grote waardering uit naar alle huidige leden, sponsoren en aangesloten fokkers voor de bijdrage die elke dag weer geleverd wordt om ons geliefde ras in stand houden. Onze Tatra’s danken hun bazen en bazinnen voor de niet aflatende dagelijkse inzet om ons een gelukkig en fijn leven te bieden. Met zijn allen hopen wij dat een gezonde en sociaalvaardige Tatrahond voor altijd behouden blijft. Op naar een mooie en bestendige toekomst.

De clubmatch wordt gehouden in de Hanzehal, Fanny Blankers-Koenweg 2 te Zutphen en dat is overdekt. Wel zo aangenaam en maakt ons wat minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze locatie beschikt over een goede hal met een redelijke goede vloer, tevens is er een kantine aanwezig indien u iets wenst te eten en/of te drinken.

Inschrijven

De inschrijving staat open voor alle Tatra’s met een erkende stamboom. Inschrijven kan tot 21 augustus 2017 door het onderstaande formulier te downloaden en ingevuld retour te sturen naar aanmeldingen@tatraclub.nl

160917 Inschrijfformulier clubmatch

De deelname aan de clubmatch kost €40 per hond. Elke extra hond per eigenaar krijgt €5 korting. Doet u mee aan de babyklasse dan betaalt u €25. Schrijft u in voor datum 24 juli 2017, dan krijgt u €5 korting. Met de inkomsten betalen wij o.a. de huur van de hal, de keurmeester (keurgeld, reis en verblijfkosten), prijzen en diversen. De eerste keuringen gaan van start om 11.00 uur.

Geen Tatra?

Heeft u geen Tatra, maar heeft u wel interesse in dit ras en wilt u daar meer over te weten komen? Dan bent u ook van harte welkom. Tijdens de clubmatch is er voldoende ruimte om met eigenaren van gedachten te wisselen over dit prachtige ras.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.