Kalender actie voor stichting BONO

In Polen is stichting BONO actief. Zij helpen Tatrahonden die verwaarloosd zijn of aan hun lot worden overgelaten. Deze honden worden opgevangen door de familie Lehnert, die deze stichting runt.

Zie https://www.facebook.com/fundacjabono/

Alleen al afgelopen jaar hebben zij 65 Tatrahonden geholpen aan een nieuw huis. Er wordt zoveel mogelijk met giften gewerkt. Op dit moment zijn er 16 honden bij diverse opvanggezinnen ondergebracht. Hierbij zitten 12 oudere, zieke en agressieve honden bij die niet herplaatst kunnen worden. De opvanggezinnen ontvangen van de stichting BONO alles wat zij nodig hebben om de hond goed te verzorgen.

Hier is echter geld voor nodig. Omdat de stichting voornamelijk afhankelijk is van giften, kunnen zij ieders hulp goed gebruiken. Daarom steunen wij deze stichting bij de verkoop van hun kalenders. Hiermee wordt geld ingezameld om deze honden de rest van hun leven een goed plekje te geven. Deze kalenders kosten slechts €12,50 per stuk. Voor elke kalender die verkocht is, zal de Tatraclub het bedrag van de verkochte kalender verdubbelen voor de stichting BONO.

Mocht u interesse hebben om deze mooie kalender aan te schaffen, zodat de 12 niet herplaatsbare Tatrahonden bij hun opvanggezinnen kunnen blijven, dan kunt u deze kalender bestellen via penningmeester@tatraclub.nl.

Het aankoopbedrag van de kalender á €12.50 maakt u dan over naar de rekening van de Tatraclub.
Rekeningnummer:  NL32 INGB 0005 6092 45
Onder vermelding van: kalender stichting BONO
Bestellen kan tot 14 januari 2022.

De kalenders kunt u afhalen bij de winterwandeling op 30 januari 2022. Mocht u niet aanwezig zijn bij deze wandeling, dan krijgt u de kalender in februari per post toegestuurd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.