Clubmatch

27mei2018

Fanny Blankers-Koenweg 2 7203 AA te Zutphen

KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH 2018

Van 10.00 tot 17.00

bij Hanzehal

Fanny Blankers-Koenweg 2 7203 AA te Zutphen

Op zondag 27 mei organiseert de Tatraclub haar jaarlijkse clubmatch. Komt u ook? De clubmatch wordt gehouden in de Hanzehal te Zutphen en dat is overdekt. Wel zo aangenaam en maakt ons wat minder afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze locatie beschikt over een goede hal met een acceptabele vloer, tevens is er een kantine aanwezig indien u iets wenst te eten en/of te drinken.

De clubmatch is een jaarlijks terugkerende traditie. Dit jaar zal mevrouw R. van Veen-Keur als ervaren keurmeester onze Tatra’s gaan keuren en is al zeer lange tijd een rasspecialist van de Tatra. Mevr. van Veen-Keur wordt bijgestaan door de ringmeester mevr. W. Van Dijk, ringcommissaris mevr. L. Kwak en mevr. K. Wolters-Kolk als schrijver.

De clubmatch is een belangrijk evenement. Niet alleen kunt u de kampioen Tatra’s in hun klasse extra bewonderen, toch ook uw bewondering voor de eigen en eigenlijk leukste en liefste Tatra met anderen delen. Want daar gaat het om. De binding met uw hond en de waarde die uw eigenzinnige Tatrahond heeft voor u, uw familie en vrienden. Samen een dag optrekken met andere Tatra liefhebbers en elkaar verhalen vertellen over de opgedane ervaringen met de Tatra kan heel plezierig zijn. En aan het einde van de keuring heeft u een verslag van uw liefste en mooiste Tatra. Kortom wij zullen ons best doen om er voor u een aangename dag van te maken.

Verder is de familie de Graaff aanwezig met hun stand met vele hondenartikelen welke u desgewenst kunt kopen. Ook de winkel van de Tatraclub is weer aanwezig, waar u diverse, leuke Tatra gerelateerde artikelen kunt kopen.

De inschrijving staat open voor alle Tatra’s met een erkende stamboom. Een inschrijfformulier treft u hier aan. U kunt inschrijven tot en met 15 mei. Het inschrijfformulier kunt u sturen naar clubmatch@tatraclub.nl 

De deelname aan de clubmatch kost €40 per hond. Elke extra hond per eigenaar krijgt €5 korting. Doet u mee aan de babyklasse dan betaalt u €25. U kunt inschrijven tot en met 15 mei 2018. Met de inkomsten betalen wij o.a. de huur van de hal, de keurmeester (keurgeld, reis en verblijfkosten), prijzen en diversen. De eerste keuringen gaan van start om 11.00 uur.

Wenst u te komen kijken dan is dat prima. De deur staat voor u open en de entree is gratis! ‘De Hanzehal‘, Fanny Blankers-Koenweg 2, 7203 AA Zutphen. Tel: 0575-516661 en www.hanzehal.nl

U komt toch ook? Wij rekenen op uw komst.

Inschrijving sluit op 15 mei aanstaande. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.