Aanschaf Tatra

Als u een Tatrapup wilt aanschaffen, dan is het zeer belangrijk dat u zich van te voren goed oriënteert en verdiept in de kenmerken van het Tatraras. Zorg ervoor dat u precies weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een hond, of dit nu wel of geen Tatra wordt.

Op deze website treft u informatie aan over het ras, waar op te letten en wat te doen zoals de verzorging en de omgang met de Tatrapup.

U kunt ook bij het LICG (Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren) terecht voor informatie. Een bezoek aan de website van de Raad van Beheer levert ook veel informatie op over de rashond in het algemeen.

Door u goed te laten informeren, kritisch te zijn en in het bijzonder de tijd te nemen kunt u tot een weloverwogen beslissing komen.

Mocht het een Tatra worden, dan kunt u terecht bij onze aangesloten fokkers die de gezondheid, welzijn en sociaal gedrag van de Tatrahond hoog in het vaandel hebben staan. Vraag bij de fokker naar de maatregelen die genomen worden om gezonde en sociale Tatrahonden te fokken. De aangesloten fokkers kunnen en willen u alles vertellen over de nakomelingen die zijn voortgebracht uit de diverse nesten en hoe de pups zich hebben ontwikkeld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.