Familiedag 2018

Op zondag 23 september 2018 heeft onze jaarlijkse familiedag in Nijmegen plaatsgevonden. De familiedag is een speciale dag voor jong en oud en een mooie gelegenheid om met zijn allen in een ontspannende en gezellige sfeer bijeen te zijn.

Hadden we in 2018 een bijzonder warme zomer met enkele records….;  hielden wij onze Tatraclub familiedag op de koudst gemeten 23ste september ooit. Maar liefst 10,8 graden en dat gepaard gaande met aanhoudende regenval.

Het mocht de pret niet drukken. Op een enkele Tatra na maakt het onze witte vrienden helemaal niets uit of het nu 8, 10, 12 of 18 graden is. Het gedartel in de wei was er bij onze gastheer de KC Nijmegen niet minder om.

Er was een parcours met spelletjes voor hond en eigenaar met daaraan gekoppeld een rebus. Zeven groepen legde het binnen en buiten parcours met verve af en de beste drie oplossingen ontvingen een aardigheidje als prijs.

Ondertussen werd er flink wat afgekletst en is de familiedag traditioneel afgesloten door een gezamenlijke BBQ. Zo is het al met al een bijzondere dag geworden met gedenkwaardige, moedige en volhardende deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.