Snertwandeling 2022

Zondag 30 januari, de regering heeft afgelopen week eindelijk de COVID maatregelen versoepeld. We mogen weer uit ons hok. De club was erop voorbereid en had al een wandeling georganiseerd. Met 18 ingeschreven honden beloofde het een mooie samenkomst te worden. Ook de weergoden waren ons goed gezind. Op de prachtige Heerdense heide scheen een mooi zonnetje bij een frisse temperatuur.

Vanaf 10.40 begonnen de deelnemers toe te komen. Het campertafeltje werd bovengehaald, een heerlijk bakje koffie of thee met een stuk cake werd aan ieder die toekwam aangeboden. Leuk om te zien hoe enkele nieuwe Tatra-eigenaars zich welkom voelen in de groep! Kort na 11.00 vertrokken we aan een mooie wandeling over de enorme heide vlakte.

Voorbij de schapenkooien mochten de witte bollen vrij rondlopen. Sommige passanten schrokken bij het zien van zoveel wit geweld. Andere zetten een paar stappen achteruit om leuke plaatjes te maken. Het is toch steeds mooi hoe goed de honden het met elkaar kunnen vinden ook al zien ze elkaar niet veel. Na een wandeling van bijna twee uur komen we terug op de parking aan, de witte bollen gingen mooi rustig liggen terwijl de fiere baasjes nog een poos konden babbelen. Ondertussen had de organisatie de tijd om nog een bakje koffie aan te bieden.

Ook werd het gaspit aangemaakt om een heerlijke snert op te warmen en voor de liefhebbers was er nog een beker glühwein voorzien. Na een heerlijke namiddag hebben we samen opgeruimd zodat iedereen gelijk is kunnen vertrekken. Sommige hadden nu het (bijna-) thuis voordeel voor ons was er nog een rit van twee uur. Maar na een heerlijke samenkomst is dit geen probleem. We kijken al uit naar 3 april voor de volgende wandeling.

Vrijwilliger: Bedankt! op naar de volgende wandeling.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.