Nieuwe voorzitter

Beste Tatraclub leden,

Mijn naam is Frans den Boer en afgelopen ledenvergadering heb ik mij beschikbaar gesteld als nieuwe voorzitter van onze Tatraclub. Door de aanwezige leden is daar positief op gereageerd.

Ik mag dus uw voorzitter zijn en die taak pak ik met veel plezier op.

Eric Smits vroeg of ik mijzelf via een korte introductie aan u wilde voorstellen en uiteraard geef ik daar met plezier gehoor aan.

Ik ben getrouwd met Jeannette en wij wonen in Bergambacht. Sinds 2002 zijn wij al lid van de Tatraclub. In dat jaar mochten wij onze eerste pup ophalen bij Wim en Phely van de Langenberg. Twee jaar daarvoor hadden wij nagedacht over welk ras wij bij ons vonden passen. Iedere keer kwamen wij weer uit bij het uiterlijk en de karaktereigenschappen van de Tatra.

Na een leuk bezoek bij Wim en Phely werden wij goed genoeg bevonden en mochten een pup aanschaffen. Dit werd Dana. Helaas is Dana na 9,5 jaar overleden en in de negen jaren daarna zijn wij lid gebleven van de vereniging. Na deze periode begon de liefde voor de hond weer te bloeien en zijn we via de club op zoek gegaan naar een nieuwe pup. Deze vonden we bij Eric en Margreet Smits en sinds 23 maanden is Lucy nu alweer onze trouwe viervoeter waar wij enorm van genieten.

Ze waakt, maakt vrienden, strooit het huis vol met haren en kan slapen als de beste.

In het dagelijkse leven ben ik ondernemer en heb twee ondernemingen. Een managementadviesbureau genaamd Bisnez en een restaurant met een Michelin ster met de naam Restaurant Kasteel Heemstede. Laatstgenoemde doe ik samen met Ollie Schuiling die als Chef Kok mede-eigenaar is. Leidinggeven is een hobby van mij en mijn stijl is vooral faciliterend. Welk doel staat centraal en in ons geval lijkt mij dat de Tatrahond. Ik ben vooral een voorstander van het maken van heldere afspraken om vervolgens deze afspraken ook na te komen.

Goed om te weten is dat ik een hekel heb aan ruzie. Ook kan ik er slecht tegen als mensen hun eigen belangen boven die van anderen plaatsen. Waar ik van hou is discussiëren en gezamenlijk zoeken naar oplossingen waar iedereen zich in kan vinden.

De komende zomermaanden ga ik me verder verdiepen in onze Tatraclub en ik kijk uit naar een mooie waardevolle periode. Mocht u vragen hebben, schroom niet om ze me te stellen via  voorzitter@tatraclub.nl.

Een hartelijke groet,

Frans den Boer

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.